Real Madrid - Barcelona

El 3 a 0 de l'anada i que la Juve és un equip més seriós que el PSG van fer impossible la segona remuntada èpica de la temporada. Amb l'onze de gala i més actitud el Barça va deixar millor imatge que a Torí, però els voluntariosos Messi i Neymar no van arribar a inquietar la porteria de l'etern Buffon.

La irregularitat ha estat el tret comú de les alineacions i el joc de l'equip aquesta temporada, però aquesta vegada la diferència és que la defensa i sobretot el mig del camp no tenen la solidesa suficient per resistir quan el trident té un mal dia o la pilota no vol entrar, i els desastres s'han vist magnificats i multiplicats. El fons d'armari i els fitxatges no han aportat el nivell necessari dins les famoses rotacions. Però estigueu tranquils que l'any que ve repescarem Vermaelen i tot tornarà a rutllar.

En aquesta tessitura toca visitar el Bernabéu diumenge amb l'obligació de guanyar per no dir adéu a la Lliga definitivament. L'etern rival arriba crescut després de salvar els mobles a la pròrroga davant el Bayern. D'aquest excés de confiança i del possible desgast de 120 minuts de joc se n'haurà de treure profit. La primera final ha arribat i aquí ningú s'arrugarà. Molts dels jugadors ja saben el que és assaltar el Bernabéu i voldran repetir gesta el dia de Sant Jordi.

Visca el Barça!!!


Real Madrid - Barcelona
Diumenge 23.04.17, 20:45h