Barcelona - Betis

Barcelona i Catalunya estan vivint un dels moments més tràgics de la seva història però de ben segur que s'aixecaran en tot el seu esplendor. Des d'aquí el nostre amor a tothom que ho està passant malament.

En aquest ambient enrarit comença la Lliga 2017-18. El primer partit és a casa contra el Betis. La dura derrota contra el Madrid a la Supercopa no ha deixat massa bones sensacions, i l'aparent incapacitat de la junta per posar remei a la situació, amb fitxatges de renom o simplement mostrant una mica de caràcter, no ajuda a encarar la temporada amb optimisme. 

Així i tot, encara queda plaç per incorporar algun jugador per crear un projecte il·lusionant. La temporada és llarga i Valverde necessitarà una mica de temps per posar a funcionar un bloc que comença a necessitar renovació però que encara té corda per estona. Ara es tracta de seguir apostant per jugadors de la casa, mantenir l'estil a pesar dels negocis turbulents a Brasil i resistir. Amb una mica de sort la moció de censura de l'amic Benedito prosperarà el mes que ve i no ens haurem de menjar 3 anys més dels ESADE Boys i la seva pseudomàfia del Grupo Godó.

Us deixo un article que em sembla que defineix prou bé la situació actual: 

“Si nunca supieron por qué se ganaba, cómo quieren que ahora sepan por qué se pierde”.

 

 

Barça - Betis

20.08.2017, 20:15h